Нове життя

Наталия Федоришин
Так важко почати тут нове життя,
Хоч і здається, що це початок кінця.

Хоча здається, що тут все інакше,
Хоч і здається, шо легше - та важче.

Так важко навчитися вірити знову
І друзів нових обирати самому,

Вперед знову йти, бути сильною завжди
І підлість людську відрізняти від правди.

Щирою бути і серце відкрити,
На свій страх і ризик когось полюбити.

Відкрити замок, до себе впустити
І просто почати тут заново жити.

Самій дуже страшно, думками вертаєш
До того життя, яке так добре знаєш.

До всіх тих людей, яким звик довіряти,
Яких радий завжди у гостях вітати.

До тих всіх моментів, які вже прожив,
До тих почуттів, якими так дорожив.

До тих милих дурничок, які так важливі,
До шкідливих тих звичок, які є й до нині.

А може, як завжди, усім ризикнути,
Душу відкрити й собою побути?

Але є загроза, що боляче буде -
Останній свій досвід ще важко забути...

І суть навіть не в людях і не в моралі,
А просто в питанні: "А що ж тоді далі?"

Не знаю, побачимо, а поки що кава,
Дим сигарети і нова забава...

*присвячується усім тим, кому випало починати нове життя*

8.11.2010 | 21:05 (22:05 укр.)