Я чекатиму тебе

Екатерина Ефименко
Мить, і я відчую ці слова:
Ти стоїш у мене на порозі,
Все-таки для мене ще жива,
Ні зайти, ні вийти не у змозі.
Зорями дорогу застелила,
Все ти передбачила як слід,
Ти мене до краю долюбила,
І про все сказала і без слів.
Будь для мене зіркою он тою!
Альтаіром ти познач себе.
Я потай говоритиму з тобою,
Марно, та чекатиму тебе.