***

Разгуляй
Твої очі сполохали душу
І вуста поцілунком спалили...
Я від тебе відмовитись мушу,
Та чомусь обіймаю щосили.
Ми далекі з тобою, як шепіт,
Ніби шелест трави в час негожий,
Ми далекі з тобою...І різні...
Незнайомцю мій, подорожній...
Чи підем по одній ми дорозі,
Чи навік розійдуться стежини...
Знай, що був ти не ПЕРЕХОЖИМ,
ПОДОРОЖНІМ ти був, єдиним!