Життя

Ирина Попова Сергеевна
Для нас життя не має сенсу,
Коли без цілі живемо!
Коли закоханому серцю
Кілок вбиваємо в нутро!!

Безчестя, страх, несправедливість..
Давно живуть в наших серцях..
І через цю всю недбайливість..
Втрачаєм щастя, маєм крах..

Думки і тіло – прагнуть волю..
Душа і серце – хочуть долю..
А ми без страху живемо,
І так без долі і й помремо…