Warm kitten white

Одиссей Ионийский
“но, вдруг затихнув, прикорнул
в моей ладошке,
заснул, устало мне шепнув:
я – понарошку... “
                Галия Осень “ветер”


It whispered as warm kitten white
Under my collar
And wished me always good tonight
With painting color....