не те

Лисья Нора
Бери моє море і гори… і горе
Все тільки твоє
Втомилась… Ловила те щастя за крила -
Лиш пір ` я в руках… Де є воля?... де сила??
Не те все… Не те!!
 
Хапай мої зорі… ті зорі прозорі…
Селись у мій дім.
Фарбуй мої тіні … а я вже не в силі
Кривлятись мов мім…
 
Залазь в мої вікна ! Мені необхідна
Присутність твоя…
Я долі… і мрії зникають поволіі.
Кричу з усих сил:" Де є сила??...де воля? "
А я вже не я…