Этюд 1. Сонце

Лисья Нора
Завтра зійде сонце. Відчини своє віконце -
Я прийду.
Не змикай повіки. Зійде сонце - і я навіки
Тільки тут.
Хай шукають світом. Я прийду за твоїм світлом
З тіні злив.
Бо ж вони не знають, як на світанні дощі палають
В серці нив.
У "Новинах" диктор всім повідомить, що ми десь зникли,
Нас нема.
Мозок вийде з ладу - то будем скотчем його латати.
Не біда.
Скоро зійде сонце. Твоє життя заллється в бронзу.
Вір у сни.
Я прийду навіки. На віки. Але ж ти тільки
Не засни...