Винен

Лисья Нора
Руді думки. Медові мрії.
Далекий спогад - терпкий смак.
Смакуй її солоні вії.
Бовтай із чаєм аміак.
Захриплий голос. Запах щастя.
Самотнє тіло - рада душ.
Тікать несила від напасті.
Наш океан - мільйон калюж.
Янтарна шкіра. Нагі очі.
Рейс "Божевілля - Амстердам".
Розбите небо - не твій злочин.
У божевіллі ж винен сам.