мий свитлый...

Тетяна Аниньська
Мій світлий розуме,навчи,
Яке насіння в душу сіять?
Щоб квіти радості зійшли,
Любові,щастя,просвітління.

Які троянди посадить,
Щоб солов"ї там гнізда вили?
Які дерева і кущі,
Щоб щастя мати розуміння?

Незламний дух!Навчи мене,
Як помисли в снопи зв"язати?
Де сили взять?Куди іти?
Як швидкість часу подолати?

Свідомість не покинь мене.
Мій рідний янголе,будь поруч.
Бо ще ві сні моя душа росте,
Як трави в квітні, у замріяному полі.