Святкове привiтання

Сергий Труш
Милі, любі, наші квіти - жінки та дівчата,
Ми, найщирі Ваші друзі, Вас вітаєм зi святом.
Побажать у день святковий хочемо багато,
Перш за все, щоби здоров'я була повна хата.

Щоб любили Вас мужчини - квіти дарували,
На очах щоб тільки сльози з радощів блищали.

В день святковий i весняний хочемо сказати,-
Що надалі всіх Вас милих - будем шанувати:
Не "дамо" писать конспекти - це ж важка робота,
І наочність виробляти - не Ваша турбота.

У цей восьмий день, дівчата, - заборонено Вам прати!
Прасувать також негоже - що Ваш чоловік не зможе?
Не чіпайте в день цей любі - ніякого діла,
Бо з Історії відомо - так Цеткін хотіла!!!
 
На день в році всі забудьте, що ви педагоги!
Сядьте зручно в м'яке крісло і нога за ногу
Закладіть собі так само, як у серіалі,
Та при цьому не забудьте про норми моралі.

Що таке миття посуди, або прибирання -
Ви згадаєте не скоро - в понеділок зрання!
Добре, що це Ваше свято прийшло на суботу,
Що не треба у неділю іти на роботу.

Можна геть про все забути під час цього свята,
Лиш про те, що Ви чарівні - не слід забувати!!!
Ще про те, що на планеті поруч, рядом з Вами
Є ще ті, що хоч і трішки - проте Вас кохають!!!

Р.S. На остаток всіх цілуєм, весняно, духмяно,-
     Хоч би губи нам попухли - не буде замало.


Поет XX століття.
день 8. Березня мiсяця в рік 1997 від народження Ісуса Христа.

Колись працював у школі.
Це привітання було для вчителів прекрасної статі СШ №1 м. Самбір.