Блаженной Матроне Московской из золотого фолианта

Галина Пашина
О Блаженная мати Матроно, душею на Небеси пред престолом
Божиим предстоящая, телом же на земли почивающая и данною
ти свыше благодатию различная чудеса источающая!
Призри ныне милостивым твоим оком на ны, грешныя,
в скорбех , болезнех и бесовских искушениях дни своя
иждивающия,утеши ны, отчаянныя, исцели недуги наши лютыя,
от Бога нам по грехом нашим попущаемыя,
избави нас от многих бед и обстояний,
умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам
вся наши согрешения, беззакония и грехопадения,
ими же мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа
согрешихом, да твоими молитвами получиаше благодать
и велию милость, прославим в Троице Единаго Бога,
Отца, и Сына, и Святого Духа,
и ныне и присно и во веки веков. Аминь.

http://www.stihi.ru/2012/02/12/8944