небагато про владу

Димитрий Бухенко
моя країна повна гадів,
і більшість з них у Верховній Раді.
навіщьо мені вас вибирати,
ви будите, як собаки ті брехати.
обіцянками своїми не дуріть,
все одно народу вам не зрозуміть.
а ви візьміть і все відайте бідним,
від слов таких, становишся ти блідним.
розумію, своя рубаха ближче к тілу,
візьміть и згинте з цьго миру...
ви як дітлахи в садочку,
тільки вся країна на цьму гачочку.
багатьм життя ви зруйнували,
а кого і зовсім с путі прибрали.