Жизнь прекрасна

Йййаг
оригинал тут:
http://www.stihi.ru/2006/07/24-940

Хашеха ницха эт hа-мигдальор
Вэ окьянус бальа мааган бэ калют.
hа-хаим, бэ-ецем, яфим. Ацор:
Лё аль зэ халамта ба гиль ялдут.

Хацуфим вэ зризим хогегим асавим
У малькат hа-зхалим - несихат hэ-хаг.
Элоим-хереш - мешакхей коэвим
Лё натан, кше талаш эт ори вэ шааг.

Им аля, ше млеа бэ хохот аль,
Бэ мицхи дофек калиграф-адонай.
Вэ аль ми hу каас, кше эт hа-гураль
Сиртет бэ ципорен аль капотай?

07.05.2006

ивритский текст в первой рецензии ниже.