I have a sweet tooth

Аннэ Снежок
I have a sweet tooth,
I never eat pepper.

I have a sweet tooth.
I never, never,
Never, never eat salt.

I think it's old,
Very old thing.
And I sing:

Oh, chocolate, sweets,

Little piece

Of cake.

November month,

And I want

To bake

Apple cake,
Cherry cake,
Orange cake

I want to make!