загнута сторiнка, почина новий день

Вишня Анархия
загнута сторінка, пожовкла від сміху,
дає надію на завтрашній день,
чорнильниця повна, кров'ю налита,
пером занотую багато ідей.


пуста голова має простір для думки,
закінчений день подарує нам ніч,
нічна атмосфера і твій дикий настрій
не дасть нам забути важливість подій.

мій сон не важливий, твій кава прогнала,
цей день помилявся у своїй правоті,
давай ми на дошці розставимо шахи,
наперед розписавши\ я тобі, ти мені\ ходи.

не важливо, хто стане переможцем сьогодні,
бо буде реванш у цьому ж житті,
головне, без відхилень, ходити на совість,
нічия\все прекрасно\ переможці Ми!;