Ви дивилися вночi на небо?

Екатерина Овсяник
Ви дивилися вночі на небо?
Рахували тисячі зірок?
Близько, наче коло тебе
засвітився піднебесний крок...

Спробували упіймати темінь?
Намагались дивне віднайти?
Зрозуміти важко тоді, де ми;
хочеться кудись туди піти...

Чи всміхалося до вас сузір'я?
Кликав дивний голос вас?
Ви шукали правди у повір'ях
чи лише тікали від образ...

Ви шукали колись свою зірку?
Не у небі, а десь поряд, тут..
Відчиніть зачинену вже хвіртку
і знайдіть свою зорю ясну...