Сонечко

Юля Блюсович
Десь там у далекому небі,
Де живуть не самотні хмарки
загубилося сонечко. Де би
Нам його тепер віднайти?

Воно було і вмить зникло,
Розчинилося в небі як пил...
Може хтось його вкрав хитро?
Його можна ж якось знайти!?

А пішло те сонечко тихо
у далеку таку далечінь
Щоб поспати солодко та мило
І набратися нових сил:)