Зiрка щастя

Юля Блюсович
В далекому небі бурхливих шляхів
Знайшла я стежину до щастя.
Вона так далеко, хоч ніби і ні
Та поруч його я не бачу

Стежина далека та, добра й надійна
Безпечна і світла,без вітру
Я бігла б і зараз,але я повинна
Півроку провести без світла

Без світла щасливої зірки моєї
Я мушу так довго тужити.
Я зможу,я буду. Чи зможе лиш стежка
В високому небі лишитись?

Я вірю,що зможе,я прошу у неї
Просити я буду довіку
"Ти дай лиш добратись до зірки у небі
До щастя мого без просвіту!"