с кем ты

Йййаг
оригинал тут:

http://www.stihi.ru/2006/11/10-2333

им ми ата
митхалек
ба мизрон
коhель шоте
им ми шам ата
ба мита миштолель
мар плейбой
сотэ
ейх корим ля
тамид митбальбель
барбара
рут
сарт кастанеда
фройд
курт воннегут
шув коасим
шув мабитим
ми мадаф hа-сфарим
ата каниръэ
итам
о ше hем
итха
ло мистадрим
бэ хоах лохеш
hа хаим hем яфим
ле маасэ
шув hакаа
шув ляацор
эт брихат hа-димъа
менасе
hа-хаим hем яфим
hаколь мецуян
дай леялель
эйх ад ле проза
казот мацхика
ата митгальгель
магия леха
кетер ми гефен
заhав вэ арад
им ми ба мита
бэ яхад бодед
кар кмо барад
шомэт эт кнафеха
аф
эвен пкак
лэ омек hа-гай
ма шам итха
hа-им ата хай
ншом гай
hа-рошем
ше хай

27.08.2006

ивритский текст в первой рецензии ниже