Хочу i зможу

Юля Блюсович
Я хочу писати, але не пишеться
Я хочу сказати, та слів не знайду
А серце не може...не може мовчати
Та все ж я знайду, свій спосіб знайду!!!

Я зможу сказати без букв і без слів
Писати я зможу і без чорнил
І вилию душу - дізнаєтесь ви
Все, що сховалося на глибині...