Вставай!

Юля Блюсович
Ти спиш і зараз бачиш сни
Можливо, там смішні слони
Можливо, я... Це було б краще
Та все ж ти спиш, так чи інакше

Вставай! Вставай! Вже сонце вийшло!
А може і не зовсім...та все ж не спи!
Бо я ж не сплю. Я тут сиджу
І нуджуся, тому і пишу

Напевно, ти не хочеш ще вставати...
Тобі би тільки спати, спати!!!
Життя проспиш! Котра година?!
Ну добре, спи... Ти все ж людина!