Щастя шукала

Серёга Шансон
По світах ходила -
- щастя шукала.
А може не знала,
чи не хотіла.
У Бога просила -
- крила дістала.
Літала,шукала,
молила,просила,
та щастя не знала.
Не знала, чи не хотіла,
що щастя у серці всі
роки носила.