***

Ольга Шандер
Для дітей (на укр.)

Вранці сонечко стає
І на небі грає.
Я на сонечко дивлюсь –
Швидко прокидаюсь.
Час мені до школи йти,
З друзями зустрітись.
Рахувати і читати
Треба нам навчитись.


Люблю Україну

Я в Україні живу і пишаюсь,
Скільки дарів нам приносить земля!
Хлібні поля золотої пшениці,
Овочі, фрукті дарує вона.

Є тут лісі і озера, і гори.
Є вільний степ, де співає душа.
А головне, що тут люди є добрі,
І все це вона – Батьківщина моя!