Кажуть, серце надво не д литься...

Лилия Аль
Кажуть, серце надвоє не ділиться...
В тебе вийде – ти тертий калач.
Інвалідом безногим на милицях
Половини не хочу. Пробач.

Кажуть, серце надвоє не ділиться...
У трикутнику не заблудись!
Те, чим мариш, в майбутньому втілиться –
Хтось віддасть мені ціле колись.