Про кота-воркота 21, 12, 2003р

Виктор Черний
У кота болить живіт
Йде до лікаря воркіт
- Що зо мною, лікарю скажіть?
  Вже три ночі, і три дні. Місця не знаходжу.
  Бо болить мені живіт
 Я вже більш... не можу.
 Порятуйте поможіть,
 і пігулку пропишіть
 Добрий лікар посміхнувся і сказав
 - Добрий день. Шановний пане Кіт
   Роздягайтесь я помацаю живіт
Кіт сорочку ледве зняв
Ойкнув - Няв і застогнав
 - Усе ясно - мовив лікар
Вам поможе, сніг із вікон.
Прикладайте на хвилинку Ви до живота сніжинку.
 - А коли вона розтане, і краплинкою вже стане
Тоді до хати Ви біжить, і теплу грубку прикладіть


Це мій перший вірш
 З повагою до читачів Віктор Черній