Роза для Пиночета

Украинец 2
я не дорос до беседы про плаху
слава озерам что прогорели
панэ диктатор осень ведь бахур
что отгрызает душу от тела

каплю диктует — плодятся ливни
крону диктует — корню завиться
курва, народ наш безмерно счастливый
в парнокопытной воронке провидца

может в каком-то темном провансе
бомбу слепить могут и трое
мы ж пережили сдвиги и трансы
все мы паскуды все мы герои

маски на плечи надеть козачьи
можно наверное лишь под запретом
панэ диктатор осень не плачет
осень корону прячет под пледом

семечки лузгает плодит бациллы
ругается ямбом по кругу бродит
я не принес тебе славу и силу
желтую розу принес всего лишь

пусть тебе станет теперь труднее
женщин гордых в холодных палатах
учить закону учить идее
учить тяжелой любовной трате

а когда ляжет холод на груди
среди законов как среди глины
найдутся кони найдутся люди
ну а слепить их хватит слюны ли


Троянда для Піночета

я не доріс до розмови про плаху
сервус озерам які прогоріли
пане диктаторе осінь це бахур
що відгризає душу від тіла

каплю диктує – плодяться зливи
крону диктує – корінь зів`ється
курва, народ наш безмежно щасливий
в парнокопитному ворку провидця

може в якомусь темнім провансі
кулю зліпити можуть по троє
ми ж пережили струси і транси
всі ми паскуди всі ми герої

нести на плечах маски козачі
можна хіба що крізь заборону
пане диктаторе осінь не плаче
 в пазусі осінь має корону

лузає сім`я плодить бацили
ходить по колу лається ямбом
я не приніс тобі славу і силу
тільки маленьку жовту троянду

хай тобі стане важче від неї
гордих жінок у холоднім палаці
вчити закону вчити ідеї
вчити важкої любовної праці

а коли ляже холод на груди
серед законів як серед глини
знайдуться коні знайдуться люди
та чи зліпити їх вистачить слини