Лебiдка

Оксана Денисовец
Біла лебідка в небі літала.
Квіткою білою в хмарах пливла.
В виcсі  блакитній танцем кружляла.
Втіленням щастя,дивом була.
Ніжна красуня раптом розтала,
Подихом вітру стала на мить.
Кілька хвилин—і її вже не стало…
Тиха мелодія в серці дзвенить.