Веточка Вишни. Звёздное

Анна Дудка
С украинского

Забери меня, любимый,
В всполохи зари,
В мир весны, желанной, милой
Нежно позови!

Светит лунная долина.
Я по ней иду…
В дивном звездном розмарине
Я тебя найду.

Ночь задумчива, волшебна,
Расплетет косу…
Подари мне бусы-перлы
Звездные! Прошу...

В звездном ноченька соцветье.
Песня соловья…
Мы одни на целом свете –
Только ты и я…
***
http://stihi.ru/2010/11/22/1901

Зоряне

Забери мене, коханий,
В сполохи зірниць,
У весну, таку жадану,
Ти мене поклич!

Світла місячна доріжка.
Я по ній іду...
В дивнім зорянім розмаї
Я тебе знайду.

Ніч в задумі, чарівниця,
Розплете косу...
Подаруй мені намисто
Зоряне! Прошу...

Ніч у зорянім суцвітті.
Пісня солов"я...
Ми одні у цілім світі -
Тільки ти і я...