Сплету слова найкращi

Таисия Цыбульская
Серед найкращих,вишуканих слів,
Знайду я ті,що серцю не байдужі.
Ті,що звучать як солов'їний спів,
Що ляжуть у долоні цвітом ружі.

Візьму у неба синього - блакить,
У місяця - сріблястого серпанку,
У вітру,що за вікнами шумить,
Візьму неспокій,щоб писать до ранку.

Візьму троянди гордої красу,
А ніжність у ромашковому полі,
Зв'яжу слова у віршика-лозу,
Вночі-бо часу в мене є доволі.

Сплету слова найкращі у вінок,
Із шовку трав складаю я вірша,
Барвистими рядками на листок
Лягає вишиванкою душа.