Чытайце...

Анна Атрощенко
 
         Чытайце Біблію,
          чытайце!
           Бо гэта —
         мудрасці ўрок.
        І, як лінейкай,
         падраўняйце
         Вы ў жыцці свой
           кожны крок.

Чытайце Біблію,
чытайце!
З дабром ідзіце
ў жыццё,
Лампадай шлях
свой асвятляйце,
Каб не ўпасці
ў небыццё...