Мово рiдна!!!

Оксана Денисовец
         О мово рiдна,
Мово неповторна!
Несеш  мене на крилах журавля.
Ти завжди,знаю непоборна.
Горнусь до тебе, як мале дитя.
Iсторiя живе в твоїх  словах,
Не покида  вона душi людської.
Героїв славу  ти несеш в вiках;
Вони  були iз кривдою в двобої.