За в? кном? ще лютий

Мирослава Опанасик Шершень
За вікном іще лютий. Зима.
Все засніжене.
У кімнаті лишившись сама,
Гріюсь віршами.

Щось тривожне шепочуть вітри.
Віє віхола.
Не потрібно ні з ким говорить:
Тиша — лікар мій.

Вечір світло в хатах погасив.
Світ вколисаний.
На столі — Симоненко Василь —
Томик з віршами.