Украинские страсти-3

Сергей Сидоренко 3
Була ****а костяною
Відбивала яйця,
А як стала ти жоною
Сала у три пальці.

А жопи ж бо, ой лишенько
Не було й в помині,
Тепер сало колишеться
Як на тій свинині.

Цицьки були як вишеньки
Промайнуло наче сон,
А тепер такі ж бо пишні
Як в Памели Андерсон!