flashback

Фиолетта
В  дивних дощів - хмари-факіри,
Неопізнані  птахи, шестипалі примати,
Світло  спектральне, а чорні діри,
Просвердлені  в тілі, наче стигмати…

Летиш  в  горизонт, чи в лабіринти,
В  тупик,  на вихід, чи може,- на вхід,
Венозну  кров смокчуть терміти,
А  пуповинну - здичАвілий кіт.

Вільне  падіння в астральній проекції,
Кригою  ковзаєш, ріжучи  ноги,
Торкання  дрОтів, стовпи в ерекції,  -
Ледь  оминаєш, тікаєш з облоги.
 
Голос  дивний в оскаженілих  тіней,
Чужі  обличчя…  Очі… І руки…
Манять  у  безвість кістяк  без тіла,-
Дихаєш  вільно блаженством муки.

В  Авраамове  лоно  поверни  мене,
Та  не  ламай  так  болісно плечі,
Несамовитість  злету  скоро мине,
В  тремтіння  вій, в заплющені очі.

Температурний  тремор, - «грип»? 
І  на  язик  не  чіп, - тіпун. І в дивнім сні,  -
Несамовитий  з  потойбіччя  схлип…
flashback...  Це так, лиш пів-на-пів.