Як важко коли тебе не розум ють

Тетяна Вербицька
Буває день, буває час…
Коли тебе не розуміють.
І сльози котяться при нас,
І мрії рушаться.., а люди мріють…

Так хочеться забути все,
Або, забутись може…
Так хочеться сказати те,
Що важко, що серце каже, що так уже не можна…