Лукава кiшка?

Александра Давыденко
Ходи сюди, шкодлива кицько,
Я буду лапати твій стан,
А потім зад, а потім цицьки,
А потім в ліжко - ох, шарман!

Зганьблю тебе і возвеличу,
Потішу хіть твою сліпу,
В кредит закоханість позичу,
Щоб борсалася на гачку.

Почнеш ти повзати, благати,
Нявчати, наче по весні,
Час красти, курва твоя мати,
Очиська вирячиш пісні...

А я тебе зчавлю ковадлом
За кожне з жадібних бажань,
З бажаної ти станеш падлом,
Запльована й без сподівань.

За ****ську суть, моя панянко,
Лайно ти жертимеш сповна.
Про мене скажуть: лесбіянка,
Зате про тебе - що дурна.