Да си щастлив ти трябва малко...

Емил Миланов
Да си щастлив ти трябва малко.

Една земя да имаш
                за опора.
Един копнеж да пали
                ти сърцето.
И една любов,
за която да си отговорен.
Един Балкан – за да го изкачваш.
И вяра – за
да умираш.

                Малко.
А е толкоз трудно …