украинская осень

Настоящая Настоящая
Мама з шафи нам дістала гумові чоботи,
Тато парасольки нові нам купив,
В нашому садочку додалось роботи -
Я збирала листя, брат вогнище розвів.

Бризнув сірий дощик, та я уявила,
Як я замість крапель зірочки ловлю,
Стрибала по калюжі та раптом зрозуміла,
Що чарівну осінь я більш за все люблю.