За тобою!

Виктор Иванченко
                Моя коханая і ніжная,
                нам по життю удвох іти.
                Як кораблю в далекім плаванні,
                мені ти, зіронько, світи!

              Знов бентежно невлад щось кажу тобі я,
              Тому погляд твій ніжний виною.
              В лабіринті любові не йду навмання,
              Як за зіркою, йду за тобою.               

              Над Землею серпневий ясний зорепад…
              Я беру твої теплі долоні,
              Не спроможний уже повернути назад,
              Бо у погляду твого в полоні.

              Лиш з тобою я хочу радіти й страждать,
              Без очей твоїх жити – несила…
              Я тобі своє сердце готовий віддать,
              Тільки б ти його взяти схотіла.
                28.08.1999 р.