Моя жар-птиця!

Виктор Иванченко
Я степ під ноги простелю
І небом зоряним укрию...
Для тебе я усе зроблю,
Моя турбота і надія.

Нам по життю удвох іти,
До зорь рукою діставати…
І хочу я, щоб знала ти –
Нам разом падати й злітати.

Вже пломеніє небокрай
І перший промінь золотиться…
Для нас співає водограй,
Моя любов, моя жар-птиця!

Нехай летять собі літа,
Як восени пташинні зграї,
Любові музика свята
У нас в серцях не затихає.
              30.05.2004 р.


  Картинка из интернета