Круговорот життя

Виктор Иванченко
Маленьке зернятко на землю упало.
Весною – чарівною квіткою стало.
А осінь прийшла, 
Квітка та відцвіла…
І знову зернятком малесеньким стала,
Що також на землю родючу упало…
                07.10.2002 р.