Zubnyi bil

Дарья Пасечник
Торкаюся щоки
не дивлячись в мурашники екранів
витягую рядки
зсередини душі, як мушлі із безодні океанів

І небо в два ковтки,
І сіль на зціпенілому зап'ястку,
торкаюся руки
у грифельну і паперову пастку
потрапила
душа
і вирватись мені не стане сили
на краєчку
вірша
сижу
немов на краєчку могили.


by akuma_kawaii
01.12.2010