Снiг...

Маргаритка 2
Сріблястий сніг накрив всю землю…
Веселий свій танок танцює снігопад…
Все біле навкруги – немов в серпанку,
Яким казковим став старенький сад!

Сніг, як кришталь, блищить на сонці,
І починаєш вірувати в диво…
Летять і падають сніжинки у долоні,
І почуваю дуже я себе щасливо…