Я - чарiвник

Анатолий Яловой
Коли б я був чарівником
І паличку би мав чарівну
Мені б і ельф, і вовкулака, й гном –
Усі були б мені за рівню.

Ми б з ельфом гралися в лісах,
Разом з русалками із річки.
Пісні співали б на лугах,
Збиваючи у танцях ніжки.

Я б з вовкулакою удвох
Носився б темними ночами
Й під тихий шепіт свіч зірок
Я б повню зустрічав виттями.

З могутнім гномом кряжовим
Під землю б ми спускались разом.
Я б був у нього майстровим
Та вчився б оброблять алмази.

Але це все би так і сталось
Аби я був чарівником.
Не все так добре, як гадалось –
Чарівний світ зранку здається сном.

І я живу життям буденним
Та розриваюсь на шматки.
Але вночі весь світ злиденний
Чарівним знов стає.
   Щасти!