С тех пор

Йййаг
оригинал тут:
http://www.stihi.ru/2007/04/28-2441

Л.В.

Ме аз ше ат носаат - цар-шуаля
эт тохен нишмати цмеа лоэсет,
у ва маръа - рак масеха золя,
шув hа-рацон hа-хам лифроц ля нецах
ми тох ори. труфа ля махаля
хипасти. hа-тиква лимцо - госесет.

ба бокер миторер - зеа кара.
ми тох шнати ани мошех ядаим
кидей рак лемашеш эт hа-цара.
хасрат hа-рахамим прида шель шнаим.

хукей прида ломед бейн hарисот,
бейн hарисот, ше hа-прида hишъира,
вэ акавиш, лоhет ми рэгашот,
ба хут эдна отеф эт дрозофила.

угдот шель hа шнийот авру ми аз
ше сде-hа-тэуфа патах тъа лоа
вэ ат нимлятет шам. гарзен hа-паз
оркей hа-аhава катъа ба коах.

аф-аль-пи-хен амших ляшир, эшках
гарон явеш, кээв сореф ба мэцах:
ани коль-ках... ани... отах... коль-ках...
рак зэ ма ше хашув. рак зэ. ле нецах.

27.04.2007

ивритский текст в первой рецензии ниже