немоекино

Йййаг
оригинал тут:
http://www.stihi.ru/2007/07/02-1832

серет лё шели

нитан ликпоц ми-hа-гаг вэ ляуф ляуф
аваль зэ мафхид у мэриц намалим ба моах
кос hа-хаим руканта ле шлиш теруф
липоль йомама шлема ля теhом лифтоах

ейнаим ба соф лё мээз hа-мабат лё хад
гиль мишпаха грурот ахерот бэ эцем
эйн
хаим
ба хошех би миюхад
ках мамших мэабед сеарот вэ кецев

коль шаат емама кше ата лё яшен
эр йоцет философия ми hа-нехираим
ве аль сфат гагот каркувим митанен
шув метаргем агада ацува сограим

сгор миля ахар миля мамлаха тмурат
хелек кидми шель сус аз тазуз кадима
ба съара ницмад ля кали-барак
кмо ше ницмадета би ялдутха ля има

ба эмунаше таген вэ лелё сафек
у мехаке роэд спелеолог-схизо
ле сталактит зоhер ше ля лев дофек
бин hа-цляот язрик леха сам ба криза

- суг hардама hахи яаиль ба олям
виташтеш эт hа-зман каашер ми лоа
шель hа-тутах йицлоль hа-цхок ба коль рам
ви игальгель ми hа hар хелькей маноа

бэ холь shot нифрад шам хаим ба кор
зман у мирхак маркивим ахерим ликдоах
дай элоим
лефахот ля шния таацор
ли сивувим зоафим шель серет ба моах

02.07.2007

ивритский текст в первой рецезии ниже