ерунда

Йййаг
оригинал тут
http://www.stihi.ru/2009/11/23/4635


миткапель тахат ковед а ахрайут
вэ а гиль митбазбез бэ цара
митхашбен им а зман мэабед хиют
вэ осеф ле картис хазара

левави итаеф ба цвират пцаим
джуким вэ халюда ба роши
шуротаи халюшес ми шнот тишъим
цаакот тарниголь раашим

шитафон мевукаш ля роши у срифа
вэ рисус метъатэ вэ сакин
лехабот ми тлунот стамийот леhава
леhахзир hа-гнихот ми миръэ ле урва
лаатоф нашмати ба садин

нээвад вэ ло хай мэбазбэз шаним
ше нозлёт ли бейн hа-эцбаот
hа-нэум hаналь - hу коль-ках стами
рак штуйот у штуйот у штуйот

20.11.2009

ивритский текст в первой рецензии ниже