акацii

Владимир Веснинский
акації
і солов'ї,
дурман
чи ладан -
все єдино,
весни духмяна
середина,
на всі смаки
відчуй її


а солов'ї
так до ладу,
в своїм гаю -
дзвінкі колібрі,
вітрів підхоплюють верлібри
і їх на музику кладуть






2005