Забув...

Иван Задрыгун
Забув, коли тебе я бачив,
Коли і де, а може й з ким,
Забув твої вуста гарячі,
Забув, який був сніг тих зим.
Де ми гуляли із тобою,
І чи гуляли взагалі,
І чи була весна зимою,
Чи є те місто на Землі.
А може це не випадково,
Що все так сталося тоді,
Скажи мені, скажи хоч слово,
Його хай вітер принесе мені...

1998