Спасиб!

Валерия Козлова-Устюшенкова
Спасибі тобі,рідна
За розуміння, доброту.
Спасибі тобі, мамо!
Люблю тебя я, так люблю!
Спасибі, що навчила
Мене любити світ оцей,
Спасибі, що хотіла
Навчить мене любить людей.
Коли ще я була мала,
Звичайно, ти карала,
А я була на тебе зла,
Я к діяти не знала.
Ось я доросла і змогла,
Змогла я зрозуміти,
Як ти хотіла, щоби я
змогла життя прожити.
Щоб не попасти у біду,
Не втратити родину,
І щоб знайти свою мету
Та бути найщасливой!
Спасибі я кажу тобі,
Спасибі,моя рідна!
І пробачай!Пробач мене!
Життям я тобі винна!